Teamontwikkeling en samenwerking

Samen kun je meer dan alleen. Samen is ook leuker. Tenminste….. als je in staat bent om kwaliteiten, verschillen en conflicten te benutten. Zoek je begeleiding op je route van samen werken naar een goede samenwerking en betere resultaten? Ik help je de kwaliteiten en diversiteit van je team optimaal te  benutten voor een krachtige samenwerking en dito resultaat.

Consultancy

Wil je weten hoe je jouw team in beweging kunt krijgen zonder meteen te investeren in een veelomvattend verandertraject? Wil je een keer sparren en heb je voldoende aan advies? Ik denk graag met je mee, zodat je met een paar eenvoudige en praktische handvatten de gewenste verandering zelf in gang kunt zetten.

Persoonlijk effectiviteit

Wil jij het beste uit jezelf halen? Met minder moeite meer rendement uit jouw talent halen? Tevredener zijn over je aanpak en je resultaat? Ik help je met veel plezier bij het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit. Zodat ook jij tevreden bent over de resultaten die je met veel plezier, makkelijker en  sneller gerealiseerd hebt.

Leiderschap

Als leidinggevende heb jij veel invloed op hoe jouw team presteert en zich ontwikkelt. Als manager richt jij je op de korte termijn, als leider kijk je naar de lange termijn. Dit kun je soms ervaren als een spagaat. Wil jij effectiever leidinggeven? Dan helpt het om jou persoonlijke effectiviteit als leider te vergroten en te investeren in persoonlijk leiderschap. Zodat je doet waar jij voor staat en jouw team laat excelleren.

Intervisiebegeleiding

Intervisie is een geweldige manier om samen te leren en om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Wil je een intervisiegroep opstarten en heb je nog weinig ervaring? Ik ondersteun je graag in de opstartfase en zorg dat je zo snel mogelijk op eigen kracht met intervisie verder kunt.

Begeleiding bij overbelasting en burnout

Voel je je al een tijdje overbelast en vraag je je wellicht af of je richting burn-out gaat? In één gesprek kom je erachter hoe overbelast je echt bent, wat je voor snel herstel direct zelf al kunt doen en wat ik voor jou kan betekenen om duurzaam en structureel te herstellen.

Gedoe in je team, prettiger samenwerken, betere resultaten neerzetten of gewoon een keer sparren?

“ Sylvia helpt je verder op het moment dat je spoor doodloopt en helpt je jezelf te laten zoeken naar de juiste afslag. ”
– Jaap Greve –
“ Absolutely necessary less I would have had a full burn out.
A place I will visit again! ”
– J.G. (Philips) –
“ Met een paar goede vragen had Sylvia precies in beeld wat wij als team wilden bereiken. Dit heeft zij omgezet naar een praktische training die heel goed aansloot bij het team en ons doel. ”
– P. van Nieuwkerk –
“ Professioneel en inhoudelijk to the point. ”
– B. Muller –
“ Sylvia kan goed groepsinterventies vormgeven en begeleiden. Zoals het een goede coach betaamt verstaat ze de kunst om zonder oordeel te luisteren en je met vragen tot inzichten te brengen.”
– R. Maghnouji –

Praktijk voor ontwikkeling en persoonlijke groei - Sylvia Melzer Training|Coaching

Rhijngeesterstraatweg 40F 2341 BV Oegstgeest | KvK 60957565 | BTW NL002189027B15 | Telefoon: 06-12071801