Persoonlijke effectiviteit

Je persoonlijke effectiviteit verbeteren?

Vraag je je af of je wel het beste uit jezelf haalt? Wil je meer tevreden zijn met je prestaties? Of heb je juist het idee dat je meer zou kunnen presteren, maar weet je niet precies hoe? Wellicht kost je werk op dit moment moeite en merk je dat je meer energie in je werk stopt dan je eruit haalt. En dat is jammer, want werk kan zoveel voldoening geven!

Ik help je graag met het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit. Hoe? Door eerst scherp te stellen wat jij precies wilt bereiken. Daarna gaan we aan de slag met het uitstippelen van jouw persoonlijke route. Een van de hulpmiddelen die ik regelmatig gebruik is een DiSC persoonlijkheidsprofiel. Daarmee leer je snel en effectief gebruik te maken van jouw unieke kwaliteiten en sneller en met meer plezier jouw eigen doelen te behalen.

Mijn aanpak is altijd maatwerk. Wil je weten hoe jouw traject er uit kan zien? Je bent heel effectief als je nu hieronder persoonlijk en vrijblijvend een afspraak maakt!

primaire gedragsstijlen

minuten online vragenlijst

pagina's persoonlijk profiel

stappen naar verbetering

 Prettigere werkrelaties opbouwen, beter en makkelijker je resultaten halen, zichtbaarder worden in jouw organisatie of team?

“ Sylvia helpt je verder op het moment dat je spoor doodloopt en helpt je jezelf te laten zoeken naar de juiste afslag. ”
– Jaap Greve –
“ Absolutely necessary less I would have had a full burn out.
A place I will visit again! ”
– J.G. (Philips) –
“ Met een paar goede vragen had Sylvia precies in beeld wat wij als team wilden bereiken. Dit heeft zij omgezet naar een praktische training die heel goed aansloot bij het team en ons doel. ”
– P. van Nieuwkerk –
“ Professioneel en inhoudelijk to the point. ”
– B. Muller –
“ Sylvia kan goed groepsinterventies vormgeven en begeleiden. Zoals het een goede coach betaamt verstaat ze de kunst om zonder oordeel te luisteren en je met vragen tot inzichten te brengen.”
– R. Maghnouji –

Praktijk voor ontwikkeling en persoonlijke groei – Sylvia Melzer Training|Coaching

Rhijngeesterstraatweg 40F 2341 BV Oegstgeest | KvK 60957565 | Telefoon: 06-12071801