Voel jij je overbelast of ben je bang voor burnout?

Ik begeleid je bij duurzaam herstel

Voel je je al een tijdje overbelast en kost je werk je steeds meer moeite? Merk je dat je niet meer met hetzelfde plezier en dezelfde energie als vroeger naar je werk gaat of dat je ’s avonds uitgeput op de bank zit? Geen puf meer om iets te doen, geen zin meer in sport of sociale activiteiten? Grote kans dat je overbelast bent, wellicht loop je zelfs het risico op burn-out. Maar zover hoeft het niet te komen als je tijdig ingrijpt!

Ik help je om weer in balans te komen: fysiek, mentaal en emotioneel. Ik help je uit te vinden hoe het komt dat je overbelast bent geraakt en wat jij daar structureel tegen kunt doen. Mijn aanpak richt zich op het leren kennen en veranderen van ineffectieve gewoontes en patronen. Zodat je niet alleen snel, en structureel herstelt, maar ook weet hoe je op de lange termijn gezond en vitaal aan het werk blijft.
Mijn aanpak is altijd maatwerk. Bij een volle burn-out begeleid ik je in een half jaar terug naar je werk. Bij overbelasting kun je vaak sneller aan de slag of hoef je niet eens te stoppen met werk.

%

kampt met een burnout

%

verzuim door stress

dagen verzuimduur

fases tot herstel

 Slaap je slecht, heb je steeds vaker vage klachten en is de rek er een beetje uit? Ik help bij jouw herstel. Goed uitgerust werkt beter!

“ Sylvia helpt je verder op het moment dat je spoor doodloopt en helpt je jezelf te laten zoeken naar de juiste afslag. ”
– Jaap Greve –
“ Absolutely necessary less I would have had a full burn out.
A place I will visit again! ”
– J.G. (Philips) –
“ Met een paar goede vragen had Sylvia precies in beeld wat wij als team wilden bereiken. Dit heeft zij omgezet naar een praktische training die heel goed aansloot bij het team en ons doel. ”
– P. van Nieuwkerk –
“ Professioneel en inhoudelijk to the point. ”
– B. Muller –
“ Sylvia kan goed groepsinterventies vormgeven en begeleiden. Zoals het een goede coach betaamt verstaat ze de kunst om zonder oordeel te luisteren en je met vragen tot inzichten te brengen.”
– R. Maghnouji –

Praktijk voor ontwikkeling en persoonlijke groei – Sylvia Melzer Training|Coaching

Rhijngeesterstraatweg 40F 2341 BV Oegstgeest | KvK 60957565 | Telefoon: 06-12071801